Jaarplanning 2020 - 2021


 3 - 7 april: European Camp 2020 in Lissabon, Portugal (AFGELAST I.V.M. COVID-19)

Helaas is het European Camp door de organisatie afgelast in verband met de Portugese maatregelen tegen de verspreiding van het Corona-virus COVID-19.

 

10-13 april: Goede Vrijdag, Pasen (reguliere lessen vervallen)
Op 10, 11 en 13 april zijn er extra examentrainingen. De reguliere lessen vervallen.

 

15, 17 en 18 april: Examens (reguliere lessen vervallen)
Op deze dagen zijn er examens voor onze studenten. Alle reguliere lessen op 15, 17 en 18 april vervallen. De groepsindeling voor de examens volgt. De bandceremonie is op zaterdag 18 april.

 

18 april: Bandceremonie en Legacy Event (reguliere lessen vervallen)

Er zijn op deze dag nog enkele examens. Aansluitend zullen alle geslaagde examenkandidaten hun nieuwe band ontvangen! Ook vindt er een meeting plaats voor onze Legacy leden.

 

25 april - 9 mei: Meivakantie 

ACE Martial Arts blijft in de Meivakantie open met een aangepast vakantierooster.

 

21 mei: Hemelvaartsdag 
De school is op Hemelvaartsdag open!

 

1 juni: 2e Pinksterdag (GESLOTEN)
Op deze dag is ACE Martial Arts gesloten.

 

6 juni: TOERNOOI NK Songahm Taekwondo Ronde 3 
Deze dag vindt het derde en daarmee het slottoernooi van het seizoen plaats. Aan het eind van dit weekend wordt duidelijk wie er zich Nederlands Kampioen Songahm Taekwondo 2020 mag noemen!

8, 10 en 11 juli: Examens (reguliere lessen vervallen) 
Op deze dagen zijn er examens voor onze studenten. Alle reguliere lessen op 8, 10 en 11 juli vervallen. De groepsindeling voor de examens volgt. De bandceremonie is op zaterdag 11 juli.

12 juli: TIGER TOERNOOI, Blackbelt Exams en Bandceremonie  
De dag start met een fantastisch TIGER TOERNOOI! Daarnaast zullen een aantal leden hun blackbelt examen afleggen. Alle geslaagde examenkandidaten van deze examenronde ontvangen vandaag hun nieuwe band!

 

ZOMERCYCLUS

Er wordt nog hard gewerkt aan de zomerplanning. Als deze rond is, zal de agenda worden geüpdatet. Daarnaast zal de zomerplanning ook tijdig via onze andere communicatiekanalen (e-mail, WhatsApp, posters, etc.) bekend worden gemaakt.