DE INSTRUCTEURS


Het team van ACE Martial Arts bestaat uit gepassioneerde medewerkers die alles in het werk stellen om elke les tot een succes te maken. Zij zijn constant op zoek naar het versterken van hun eigen leiderschapsvaardigheden en die van hun studenten. Door hard te trainen, door veel te oefenen en door hun ongelimiteerde passie voor het overbrengen van hun vaardigheden. Maak kennis met het Team van ACE Martial Arts.


Mr. Ooms

"In een van mijn allereerste taekwondo lessen leerde ik de belangrijkste les in Martial Arts. Het gaat er niet om dat je beter bent dan je tegenstander. Het gaat erom dat je het maximale uit jezelf haalt. Dat je alles geeft wat je hebt. Fysiek, mentaal, en emotioneel. Vanaf dat moment was ik verkocht. En vanaf dat moment probeer ik die ervaring met anderen te delen. Eerst met degene met wie ik zelf trainde, nu met de mensen die onder mij les volgen. Ik geloof oprecht dat mensen groeien als ze uitgedaagd worden 100% te geven." 

 

"Plan your work - Work your plan"

 

Mr. Ooms -Hoofdinstructeur 

Mevr. Boumahraz

"Mijn eerste taekwondo les heeft me geleerd dat je in controle kan zijn over je eigen emoties. Dat je oude patronen los kan laten om jezelf naar een hogere bewustzijn te tillen. Je ontwikkeld jezelf zowel fysiek als mentaal en vindt de moed om jezelf te laten uitdagen. Mijn training helpt me nog steeds om met de juiste mindset door het leven te gaan en draagt bij aan een rustige geest en sterk lichaam. Ik vind het dan ook geweldig om bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van studenten en hun versteld te laten staan van hun eigen prestaties.

 

"Pleasure in the job puts perfection in the work"

 

Mevr. Boumahraz -Instructeur 

Mevr, De Boer


Mr. Ooms – Hoofdinstructeur, 5e graad Zwarte Band

 

Mr. Ooms is al zijn hele leven geïnteresseerd in vechtsporten. Maar pas toen hij via zijn taekwondo instructeur met de ATA in aanraking kwam vond hij een systeem dat recht doet aan de fysieke en mentale ontwikkeling die in zijn visie bij Martial Arts hoort. Tijdens zijn studie economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam begon hij met lesgeven in de sport die hem zoveel gebracht had. Na zijn studie kwam hij er in het bedrijfsleven al snel achter dat het bouwen aan mensen door Martial Arts training te geven zijn echte passie was.

 

Hij richtte ACE Martial Arts op en begon te werken aan een team zodat hij zijn lessen aan meer en meer mensen kon aanbieden. Het resultaat is de school zoals deze zich nu heeft ontwikkeld. Onder leiding van mr. Ooms blijft de school zich ontwikkelen en bereikt en raakt de Leadership Academy steeds meer mensen. Hij is verantwoordelijk voor het algemeen niveau van de lessen, het opleiden van instructeurs en het geven van lessen aan de studenten.

 

Mevr. Boumarhaz, gecertificeerd instructeur, 2e graad Zwarte Band.

 

Mevrouw Boumarhaz heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een allround instructeur. Ze is hoofdinstructeur van alle kinderlessen en geeft ook de performance lessen.

 

Ze is een ware liefhebber van de sport en is momenteel in training voor haar 3e graad Zwarte Band.

 

Als instructeur wil mevr. Boumahraz iedere student uitdagen om zijn/haar maximale niveau te bereiken. 

 

Mevrouw de Boer,  Trainer, 1e graad Zwarte Band

 

Mevrouw De Boer is verantwoordelijk voor de Tigerlessen en ontwikkelt samen met mr. Ooms het Warrior Kids programma. 

Naast deze lessen geeft ze ook regelmatig de Combat Kids lessen en de Warrior lessen voor volwassenen. 

 

Binnenkort gaat zij op voor haar 2e graad Zwarte Band in Taekwondo en deze zomer zal ze in Portugal haar 2e instructeursexamen afleggen.