DE INSTRUCTEURS


 Het team van ACE Martial Arts bestaat uit gepassioneerde medewerkers die alles in het werk stellen om elke les tot een succes te maken. Zij zijn constant op zoek naar het versterken van hun eigen leiderschapsvaardigheden en die van hun studenten. Door hard te trainen, door veel te oefenen en door hun ongelimiteerde passie voor het overbrengen van hun vaardigheden. Maak kennis met het Team van ACE Martial Arts.


Mr. Ooms – Hoofdinstructeur, 5e graad Zwarte Band

 

Mr. Ooms is al zijn hele leven geïnteresseerd in vechtsporten. Maar pas toen hij via zijn taekwondo instructeur met de ATA in aanraking kwam vond hij een systeem dat recht doet aan de fysieke en mentale ontwikkeling die in zijn visie bij Martial Arts hoort. Tijdens zijn studie economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam begon hij met lesgeven in de sport die hem zoveel gebracht had. Na zijn studie kwam hij er in het bedrijfsleven al snel achter dat het bouwen aan mensen door Martial Arts training te geven zijn echte passie was.

 

Hij richtte ACE Martial Arts op en begon te werken aan een team zodat hij zijn lessen aan meer en meer mensen kon aanbieden. Het resultaat is de school zoals deze zich nu heeft ontwikkeld. Onder leiding van mr. Ooms blijft de school zich ontwikkelen en bereikt en raakt de Leadership Academy steeds meer mensen. Hij is verantwoordelijk voor het algemeen niveau van de lessen, het opleiden van instructeurs en het geven van lessen aan de studenten.

 

Mevr. Boumarhaz, gecertificeerd instructeur, 2e graad Zwarte Band.

 

De nieuwste aanwinst van het team van ACE Martial Arts is mevrouw Boumarhaz. Zij is een ware liefhebber van de sport en je vindt haar in nagenoeg iedere ACTION, PERFORMANCE en COMBAT les. Onder leiding van Mr. Ooms geeft ze les aan de Kids. Ook staat ze voor iedereen klaar achter de balie.

 "In een van mijn allereerste taekwondo lessen leerde ik de belangrijkste les in Martial Arts. Het gaat er niet om dat je beter bent dan je tegenstander. Het gaat erom dat je het maximale uit jezelf haalt. Dat je alles geeft wat je hebt. Fysiek, mentaal, en emotioneel. Vanaf dat moment was ik verkocht. En vanaf dat moment probeer ik die ervaring met anderen te delen. Eerst met degene met wie ik zelf trainde, nu met de mensen die onder mij les volgen. Ik geloof oprecht dat mensen groeien als ze uitgedaagd worden 100% te geven."

 

Mr. Ooms - Hoofdinstructeur

"Wat mij meteen opviel bij mijn eerste les bij ACE Martial Arts was dat je meteen werd opgenomen in de groep. Er heerst een sfeer van samen werken aan je eigen ontwikkeling. Samen zweten, samen lachen, samen trainen, samen groeien. Dat sprak mij als student heel erg aan toen de school nog heel klein was. En datzelfde gevoel help ik nu te creëren in een steeds groter wordende school."

 

Mevr. van Steenis - Gecertificeerd instructeur